• 06-13956680
  • info@bulderfotografie.nl

PRIJZEN

U bent op zoek naar een fotograaf en wilt op voorhand graag weten welke prijzen hij of zij hanteert ? Wij doen niet spannend, wij zijn transparant. Wij zijn duidelijk.

Zakelijke portretten :

Pakket 1

Zakelijk portret voor 1 tot 3 personen voor uw website, LinkedIn, Facebook ed. zodat uw bezoekers weten dat ze met een professional te maken hebben. 3 foto’s. 1 Borstportret in kleur en zwart-wit en een foto op locatie van bijvoorbeeld u en uw werkplek. €49,00 per persoon excl. 49,00 opstartkosten. Portretten zijn rechtenvrij en mogen ook nadien worden gebruikt voor andere doeleinden als krantartikelen, jaarverslagen, reclamefolders ed.

Pakket 2

Zakelijk portret voor 3 tot 7 personen voor uw website, LinkedIn, Facebook ed. zodat uw bezoekers weten dat ze met professionals te maken hebben. 3 foto’s 1 Borstportret in kleur en zwart-wit en een foto op locatie van bijvoorbeeld u en uw collega’s op de werkplek €45,00 per persoon excl. 49,00 opstartkosten. Portretten zijn rechtenvrij en mogen ook nadien worden gebruikt voor andere doeleinden als krantartikelen, jaarverslagen, reclamefolders ed.

Pakket 3

Zakelijk portret van u , uw collega’s en/of uw werknemers. Dit pakket is mogelijk vanaf 7 personen. Wij kunnen u een passende offerte aanbieden voor ieder gewenst aantal personeelsleden.

Productfotografie :

Of u nu op zoek bent naar vrijstaande productfoto’s of voedselfoto’s, waardoor mensen uw gerecht MOETEN proeven? Wij kunnen het. Fotograferen van frisdranken voor reclamefolders, Vrijstaande kledingfoto’s voor in bladen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Modefotografie :

Voor diverse klanten hebben wij in het verleden foto’s gemaakt tbv hun kledingcollectie. Kleding als packshots, of met een model. Fotoshoots op locatie met visagisten ed. alles behoort tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Familieportretten :

Bij ons kunt u ook terecht voor familieportretten. Wij kunnen de portretten bij ons in de studio maken, bij u thuis of op locatie. Wij nemen het materiaal gewoon mee om ook de kwaliteit te garanderen op locatie, zoals u deze van ons gewend bent. Wij kunnen u al een familieshoot aanbieden voor 35 euro tot 3 personen. U krijgt van de shoot voorbeelden doorgestuurd welke kunnen worden afgedrukt. U krijgt van ons een link doorgestuurd waarop u de gekozen foto’s kunt bestellen. U ontvangt deze binnen enkele dag bij u thuis.

Kindershoot.

Altijd al een leuk portret van uw zoon of dochter willen hebben? Een shoot van ca. 30 minuten met prachtige platen als resultaat. Wij maken spelenderwijs de foto’s met uw kroost en zullen tijdens de shoot zorgen dat hij of zij zich op zijn of haar gemak voelt. Zij gaat zich voelen als een model, een prinses, terwijl hij zich die stoere gast voelt waar iedereen tegenop kijkt. Prijs vanaf 59 euro met 1 afdruk van 20×30 naar keuze. Uiteraard kunnen meerdere foto’s worden nabesteld via de door ons gestuurde bestellink.

Zwangerschapshoot :

Zwanger zijn van uw 1e 2e 3e of 10e kindje, zoiets blijft speciaal. En ook een goede reden om zo’n speciaal moment vast te leggen. Wij kunnen u op een van uw meest bijzondere momenten uit uw leven portretteren. Een prachtige foto van uw buik in de studio? Of wilt u lekker een zijn met de natuur en daar een paar prachtige foto’s laten maken? Wij doen het. Wij kiezen samen een paar prachtige locaties uit als daar uw voorkeur naar gaat en u zult verliefd zijn op de resultaten. Prijs €119,00 maar nu met korting van 20 euro betaald u slecht €99,00. Wilt u de foto’s afdrukken? Dan kan dat via onze link die u toegestuurd krijgt. Uiteraard geheel privé. U ontvangt minimaal 10 hoogwaardig bewerkte foto’s naar keuze. Geschikt om af te drukken op 13×18 of voor op social media.

Newbornshoot :

U bent bevallen en natuurlijk extreem trots op uw kleine spruit. Dit wilt u delen met de wereld of er zelf van genieten. Wij fotograferen uw kleine prins of prinsesje op zijn of haar mooiste momenten. Vertederende foto’s van de nog zo kleine handjes , voetjes , en met leuke accessoires maken wij de shoot gegarandeerd tot een succes. Geef de newbornshoot kado of geef m aan jezelf. De shoot duurt ongeveer 45 minuten en kost 99 euro met uw 2 favoriete foto afgedrukt in de maat 20×30 cm. Meerdere foto’s kunt u bestellen via de naar u gestuurde privelink. U ontvangt de foto’s binnen 5 dagen online via de link.